Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Σ' έχω δει κάπου, κάπου σε ξέρω.. Πωλίνα Τριγωνίδου (pics + vd)

Η σέξι ραδιοφωνική παραγωγός που έχει αφήσει άφωνο το αντρικό κοινό με τις καμπύλες της, καθώς αγωνίζεται στο reality επιβίωσης του Epsilon “Survival Secret”, παίρναμε όρκο ότι κάπου την είχαμε ξανασυναντήσει, είτε στην τηλεόραση, είτε σε κάποια μουσική παραγωγή. Ψάξαμε και βρήκαμε τι μας θύμιζε η εκρηκτική Πωλίνα Τριγωνίδου και σας το παρουσιάζουμε.







Η 24χρονη ραδιοφωνική παραγωγός από την Θεσσαλονίκη, είναι επίσης αθλήτρια του βόλεϊ και έχει δουλέψει και υπεύθυνη δημοσίων  σχέσεων σε γνωστά club της Θεσσαλονίκης. Επίσης είναι πολύ δραστήρια και στο insagram όπου με τις φωτογραφίες της ανεβάζει τη θερμοκρασία κατακόρυφα.



Όμως την Πωλίνα Τριγωνίδου την έχουμε θαυμάσει πρόσφατα και στο video clip του τραγουδιού "Κέντρο Διερχομένων" του Κωνσταντίνου Κουφού. Στο κλιπ αυτό εμφανίζεται με μαγιό και μας "αναγκάζει" να δούμε το βίντεο μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.
Σε εκείνα τα γυρίσματα δεν ήταν ακόμα τόσο αναγνωρίσιμη αλλά τώρα έφτασε η ώρα να την απολαύσετε και να δώσετε λίγο πιο πολύ προσοχή στην Αμαζόνα του Survival Secret.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...