Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Οι 9 Πιο Sexy Γυναίκες Της Αθλητικής Δημοσιογραφίας

Σας έχουμε ετοιμάσει ένα Top 9 με τις πιο sexy δημοσιογράφους στον αθλητικό χώρο και ελπίζουμε να σας αρέσει. Κάθε διαφωνία καλοδεχούμενη, γιατί όπως έχουμε ξαναπεί, το γούστο είναι υποκειμενικό και τα κριτήρια του τι είναι sexy ποικίλουν.









9. Αντιγόνη Λουκανίδη
Υπήρξε για χρόνια παρουσιάστρια στον ΑΝΤ-1 και στον ΣΚΑΙ. Είναι κόρη του μεγάλου ποδοσφαιριστή Τάκη Λουκανίδη.








8. Έλενα Μπουζαλά

Ήταν για χρόνια συνεργάτης της  24Media, ενώ τώρα παρουσιάζει τα αθλητικά στην ΕΡΤ.








7. Τζούλια Κοφίτσα
Δουλεύει ως δημοσιογράφος τα τελευταία 12 χρόνια. Έχει κάνει ρεπορτάζ και έχει συνεργαστεί με αρκετές εκπομπές των αθλητικών καναλιών της Nova.









6. Σοφία Αλατζά
Η νεαρή δημοσιογράφος, δουλεύει στη βόρεια Ελλάδα, στο σταθμό Metropolis 95.5 και στην εφημερίδα metrosport.








5. Κατερίνα Αναστασοπούλου

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ, η οποία αναλαμβάνει πολλές από τις αθλητικές στήλες των δελτίων ειδήσεων και διάφορα άλλα ρεπορτάζ στο αθλητικό κομμάτι της ΕΡΤ.









4. Λίλα Κουντουριώτη

Την γνωρίσαμε πριν από περίπου μία δεκαετία, όταν παρουσίαζε τα δελτία ειδήσεων του Alter. Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να την παρακολουθούμε από τα κανάλια της Nova, στην εκπομπή Παίζουμε Ελλάδα.








3. Αριάννα Παπαγιάννη

Η εκπληκτική ακραία βολεϊμπολίστρια της Αρτέμιδας Κορυδαλλού, Αριάννα Παπαγιάννη, δεν διακρίνεται, πλέον, μόνο στα παρκέ κάθε γυμναστηρίου στο οποίο αγωνίζεται η ομάδα της, αλλά εργάζεται και στον OTE TV.









2. Στεφανία Μπρούγος

Είναι κόρη του παλιού μπασκετμπολίστα Τζον Μπρούγος. Σε ηλικία 15 ετών εγκατέλειψε την ομάδα του Αμαρουσίου και τα γήπεδα του μπάσκετ  για τον χώρο της μόδας. Πλέον ασχολείται με την αθλητική δημοσιογραφία και συνεργάζεται με το ebasket.gr. Τέλος, ανέλαβε καθήκοντα γραφείο τύπου στην ομάδα της ΑΕΝ Κηφισιάς.










1. Χριστίνα Βραχάλη
Ξεκίνησε το 2002 στο χώρο της δημοσιογραφίας. Τα πρώτα βήματα τα έκανε στην ΕΡΤ, όπου εργάστηκε για δύο χρόνια. Από το 2004 μέχρι και σήμερα εργάζεται στον  ΣΚΑΪ και παρουσιάζει την κυριακάτικη αθλητική εκπομπή Skai GOAL. Επίσης συνεργάζεται με το  gazzetta TV κάνοντας συνεντεύξεις από πρόσωπα στο χώρο του αθλητισμού.

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...